Alakformáló edzés nőknek: az alakformálás nem gyerekjáték, de az lehet! A Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban minden hölgynek segítünk átlendülni a legnagyobb akadályokon is!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Alakformáló edzés nőknek, ahol a test a lélekkel együtt épül

Alakformáló edzés nőknek, ahol a test a lélekkel együtt épül

Van különbség az elvárások és a módszerek között

 

Mindannyian különbözünk, eltérő elvárásokkal és elképzelésekkel rendelkezünk. Ha ez nem lenne elég, más az időbeosztásunk, különböző gyakorisággal tudunk eljárni edzeni és formálni az alakunkat, máshogyan képzeljük el a tökéletes testet, ráadásul eltérő tempóban szeretnénk elérni azt. Van, aki a lassabb megoldásban hisz, mert úgy gondolja, számára az a megfelelő, és van, aki a lehető leghamarabb szeretné jól érezni magát a bőrében. Nálunk végre megtalálhatod azt, amire vágysz, hiszen személyre szabott edzéstervvel, az eredmények pontos vezetésével, előzetes állapotfelméréssel, valamint egyéni étrenddel várjuk vendégeinket! Jelentkezz be hozzánk online az alábbi linken, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

 

Az alakformáló edzés nőknek, és a testépítés a férfiaknak különböző feltételekkel és rendszerben történik, eltérő izomcsoportokra kerül a hangsúly, mások az egyéni igények. A mozgásformák alapvetően nagyon különbözőek.

 

Alakformáló edzés nőknek, testépítés a férfiaknak?

 

Azt gondolhatnánk, hogy az alakformáló edzés nőknek való, a testépítő edzések pedig a férfiak számára tökéletesek, de nem szükséges a mozgásformákat ennyire elhatárolni egymástól, még akkor sem, ha az elérni kívánt végeredmény merőben eltérő. Számos olyan módszer létezik, amely mindkét nem számára tökéletes.

 

A lényeg az, hogy mozgás közben jól érezzük magunkat, fejlődjünk, legyőzzük a saját korlátainkat. A számunkra tökéletes edzésforma megtalálásához bizony végig kell járni egy utat, ami olykor legkevésbé sem rövid, de annál inkább megéri! Ne határolódjunk el egy-egy módszertől csupán azért, mert első pillantásra sokkal kézenfekvőbbnek tűnik valamelyik nem számára.

 

Alakformáló edzés nőknek, ahol a test a lélekkel együtt épül

 

A szalonunkban található orvostechnikai eszközök mindkét nem számára tökéletesek. Ez azonban egy alakformáló szalon esetében közel sem elég, hiszen ettől függetlenül is különböző segítségre van szükségük nőknek és férfiaknak.

 

A test szépítése és formálása mellett a lelki béke és harmónia is elengedhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott élethez. A hölgyek különösen igénylik a nyugalmat és a kikapcsolódást. Mindkét nem megérdemel néhány órát, amikor a hétköznapi gondokat, problémákat és a stresszt maguk mögött hagyhatják. A Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban mindezt szem előtt tartva biztosítjuk az alakformáló edzést nőknek, és a megálmodott test elérését férfiaknak.

 

Alakformáló edzés nőknek személyre szabott megoldásokkal a tökéletes végeredményért

 

Éppen a köztünk lévő különbségekből adódik a személyre szabott edzéstervek fontossága. Mindannyiunk teste máshogy működik, ezért is vezetjük pontosan minden vendégünk eredményeit, és tartjuk számon a fejlődés menetét. Hogy biztosak legyünk abban, valóban a tökéletes módszert ajánljuk vendégeinknek, előzetes állapotfelmérést végzünk, orvostechnikai eszközeinket ennek megfelelően állítjuk be minden edzés előtt. Emellett igény esetén egyéni étrendet is biztosítunk, így támogatva az álomalak elérését,  valamint az egészséges életmódot. 

 

Engedd, hogy segítsünk! Tapasztald meg saját bőrödön annak a módszernek az eredményeit, amely tényleg passzol hozzád!  Jelentkezz be hozzánk online az alábbi linken, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

 

 


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor