A Fitness & Harmony Alakformáló Szalon szenvedélyből született, itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk! Itt úgy fogysz és szépülsz, hogy közben jól is érzed magad.

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

A Fitness & Harmony élén

Léman Szilvia, a Fitness & Harmony megálmodója

 

Pszichológusként, tanárként, egészségügyi tudással a hátam mögött álmodtam meg a Fitness & Harmony Alakformáló Szalont.

 

Egyetemi tanulmányaimat Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás szakirányon végeztem, emellett szakképzést szereztem a Pedagógiai Karon. A Szalon működtetése mellett a hozzám fordulóknak kognitív viselkedésterápiás megközelítéssel alkalmazott tanácsadással segítek a problémákkal való küzdelemben, az emberi kapcsolatokban való eligazodásban, a családok egészséges működésében.

 

Hivatásomnak köszönhetően tudom azzal a plusszal gazdagítani szolgáltatásaimat, amitől azok egyedülállóvá válnak. Fontos a fizikai egészség, a szépülés és fogyás, de mindez mit sem ér a belső harmónia nélkül.

 

 

Mindig is igyekeztem olyan biztonságos, elfogadó légkört teremteni, ahol lehetséges szembenézni önmagunkkal és problémáinkkal. Nincs ez másként a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban sem. 

  

Célok és elképzelések, amelyek megvalósításán nap mint nap dolgozom

 

Célom egy olyan alakformáló szalon létrehozása volt, melyben minden eddigi egészségügyi tudásomat és tapasztalatomat egyesíthetem, és felkínálhatom a szépség és egészség szinergiáját. Véleményem szerint lehetetlen egy Alakformáló Szalont egészségügyi tudás nélkül felelősségteljesen működtetni. A szalonban található gépek mindegyike orvostechnikai eszköz, melyekkel több éves tapasztalattal dolgozom, vagy éppen kezelek. Fő motivációm Vendégeim életminőségének és közérzetének javítása, emelése. 

 

A szalon kialakításánál arra törekedtem, hogy Vendégeim egy olyan igényes, kényeztető ám barátságos környezetbe csöppenhessenek, ahol a nálunk töltött idő feledteti a rohanó hétköznapok gondjait, fáradalmait. Segítséget nyújtunk abban, hogy Vendégeink megszabadulhassanak a nem kívánt súlytöbbletüktől és igyekszünk megtanítani őket az egészségük, és szépségük védelmére is. 

 

Amiért a Fitness & Harmony több, mint egy átlagos alakformáló szalon

 

A testkezeléseket és fogyasztókezeléseket megelőzően részletes állapotfelmérést végzünk, ekkor Vendégeink bepillantást nyerhetnek az alakformálással kapcsolatos szolgáltatásaink körébe is, így az adott problémának megfelelően, egyénre szabottan választhatjuk ki együtt a kezeléseket, illetve azok kombinálását. Mindez a kölcsönös megelégedettség miatt is elengedhetetlen. Számomra fontos Vendégeim egészsége. Ha az eredmények és az állapotfelmérés alapján a fogyás nem indult be, és az alakformálás nem indult meg, akkor szakemberhez irányítom őket, hiszen a sikertelenség mögött akár egészségügyi probléma is állhat.


Szolgáltatásaink mellett életmódbeli, táplálkozási tanácsokat is felkínálunk, támogatva azt a folyamatot, mely hozzájárul az áhított külső és belső egészség megteremtéséhez és megtartásához. A legnagyobb szeretettel ajánlom a kedves Hölgyek és Urak figyelmébe a Fitness & Harmony Alakformáló Szalont!

https://tv2.hu/musoraink/tobb_mint_testor/283402_hatekony-fogyas-szakszeru-hatterrel.html


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony, Szalon

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor