Hypoxi Vacunaut: segítségével végre nem kell tovább a hasi zsírpárnák fogságában élned!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Hypoxi Vacunaut - A tökéletes hasról gondoskodik!

Hypoxi Vacunaut - A tökéletes hasról gondoskodik!

Vacunaut Man & Lady – A tökéletes, lapos hasért


A Hypoxi Vacunaut Man & Lady segít neked abban, hogy tökéletes és lapos hasad lehessen. Edzés közben célzottan tünteti el a legkönnyebben felszökő, de a legnehezebben leolvasztható hasi zsírpárnákat.

 

Ezért nem fogytál eddig a hasadról

 

Majdnem mindenki életét megkeserítik a hasi zsírpárnák, amelyektől azért nehéz megszabadulni, mert edzés és diéta mellett az egész testeden mindenhonnan éppen ugyanannyit fogysz. Csakhogy a hasadon sokkal több zsír van, mint bárhol máshol (átlagosan a felesleges zsír 1/5 része a hasadon található), ezért az egyetlen megoldás a lapos has érdekében az, ha célzottan küzdesz ellene. Erre az egyik legjobb megoldás – nőknek és férfiaknak egyaránt - az, ha a Vacunaut-ot használod.

Gyere el Vacunaut edzésre, legyen csodaszép a hasad! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

 

Így olvad le a zsír a hasadról a Hypoxi vacunaut segítségével

 

Ha fogyni szeretnél a hasadról, nincs más dolgod, mint eljönni hozzánk, felvenni a speciális (van, aki szerint búvárokéhoz hasonló) ruhát, és egy közepes vagy erős intenzitású futópados, vagy szobabiciklis edzésen részt venni. Az edzés során több mint 80%-ban a csípődről és a hasadról – azaz a legkényesebb területekről – fogsz fogyni: szinte leolvadnak rólad a kilók.

 

A Hypoxi Vacunaut használatával végre élvezheted a lapos has nyújtotta örömöt!

 

Így működik a Vacunaut

 

Az edzőruha hasi részén 122 kamra található, amelyek alacsony vagy nagy nyomás létrehozására alkalmasak. Edzés közben az alacsony és a magas nyomás váltakozik, és úgy működteti a tested, mint egy teherautó: alacsony nyomáskor a zsírsejteket felpakoljuk az autóra, ami a magas nyomáskor elszállítja a zsírt az izmokhoz, melyek elégetik azt. Ebből te csupán azt veszed észre, hogy fogysz. Nem fáj, nem éget. Csak fogyaszt!

Szeretettel várunk Vacunaut edzéseinken. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken, és élvezd a gyönyörű, lapos hasat!


Mit hozz magaddal az edzésre?


Mivel az edzés intenzív és izzasztó, hozz magaddal váltás fehérneműt, pólót, biciklis nadrágot, benti edzőcipőt és egy pár zoknit.

 

Kinek javasolt?


Ez az edzés a hasról olvasztja le a zsírpárnácskákat: éppoly hatékony nőknek, mint férfiaknak. Szeretettel várunk Vacunaut edzésen!

 

Ellenjavallat


Daganatos betegségben (ciszta is), szívbetegségben, magas vérnyomásban, visszérgyulladásban, vagy trombózisban szenvedő betegek számára, menstruációs görcsök esetén, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt a Vacunaut edzés nem ajánlott.


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony, Hypoxi vacunaut

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor