Hypoxi trainer, az orvostechnikai eszköz: segítségével végre legjobb formádba kerülhetsz!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Ismerd meg a Hypoxi trainert!

Ismerd meg a Hypoxi trainert!

 

Hypoxi trainer: felejtsd el a divatot, légy hatékony!

 

Az elmúlt évek során számtalan új, csodatevő cellulit elleni edzésmódszerről hallhattál. Vannak, akik szerint nehéz golyókat kell emelgetned a kívánt hatás elérése érdekében. Mások szerint az a jó, ha spártai körülmények között naphosszat futsz. Megint mások attól várják a fejlődést, ha zenére bicikliznek együtt hasonló cipőben lévő társaikkal.

 

Hogy mi az, amire mi esküszünk? Egy orvostechnikai eszköz, amely nem találgat: bizonyít!

 

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is!


A Hypoxi trainer valóban egy orvostechnikai eszköz, amelyet egy osztrák tudós fejlesztett ki. Különböző mérésekből kiderült, hogy legalább háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél. Tökéletes számodra, ha fogyni szeretnél, és meg akarsz szabadulni a makacs narancsbőrtől.
 

 

Legyen feszes a bőröd. Mindenhol.

 

Ne köss kompromisszumokat! A Hypoxi trainer segítségével egyszerre lehet szuper az alakod, és feszes a bőröd mindenhol. Az eszköz segítségével fogyás után sem kell tartanod a megereszkedett bőrtől, hiszen az a leadott felesleg után is feszes marad. Pontosan ez a célod, igaz?

 

Próbáld ki, mire képes a Hypoxi trainer, mi segítünk! Fordulj hozzánk bátran az alábbi linken található elérhetőségeink bármelyikén! 

 

Élj narancsbőr nélkül!


Képzeld el a testedet narancsbőr nélkül. Képzeld el, hogy feszes és kemény vagy mindenhol, és még a legkritikusabb helyeken sincsen rajtad narancsbőr, mert a Hypoxi trainer eltüntette. Hogyan biztosítja ezt számodra a Hypoxi trainer? Három lépés segítségével.


A gépben, a vákuum feltöri a zsírsejteket és oldja a narancsbőrt. Az ionizáció segíti a hatóanyagokat bejuttatni a sejtekbe, hogy ott, sejten belül is kifejthessék hatásukat a narancsbőr ellen. Végül – köszönhetően a stimulációnak – az izmaid összehúzódnak (eközben keményen dolgoznak), ami serkenti a vérkeringést, a narancsbőrt okozó méreganyagok pedig kiürülnek a szervezetedből.

 

Ilyen egyszerű, de csak a Hypoxi tudja ilyen hatékonyan.


Felejtsd el a narancsbőrt, és a plusz kilókat: gyere Hypoxival edzeni! Kérdéseidet az ITT található elérhetőségek bármelyikén felteheted.


címkék:

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor