Infraszauna Gödöllő: próbáld ki az infraszauna nyújtotta élményt, és minden pozitív hatását saját bőrödön!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Élvezd az infraszauna nyújtotta élményt Gödöllőn

Élvezd az infraszauna nyújtotta élményt Gödöllőn

Az alakformálás nehézségei

 

Sokan sokféle edzésmódszert és diétát kipróbálnak, hogy elérjék álomalakjukat. Ezek talán beválnak, talán teljesen haszontalanok, arról nem is beszélve, hogy a szakmailag és egészségügyileg megalapozatlan módszerek akár károsíthatják is az egészségünket. Felejtsd el a kétes megoldásokat, válaszd a fogyáshoz és az alakformáláshoz a bizonyított hatásokkal rendelkező orvostechnikai eszközöket, és a magas szakmai tudást! Tapasztald meg saját bőrödön azt, amit nyújtani tudunk! Jelentkezz be hozzánk online az alábbi linken, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

 

Támogasd az alakformálást az infraszauna erejével

 

Bizony előfordul, hogy a kimerítő edzés és a szigorú diéta már nem segít. Ekkor vagy beletörődsz a sikertelenségbe, vagy választasz egy olyan megoldást, amitől tényleg várhatsz eredményt. Valami olyat, aminek hatásával végre elégedett lehetsz, ami biztosítja számodra azt, amire mindig is vágytál. Azt az alakot, amelyet megálmodtál magadnak, azt a külsőt, aminek köszönhetőn végre jól érezheted magad a bőrödben, és magabiztos lehetsz.

 

Egy infraszauna Gödöllő belvárosában, a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban is áll vendégeink rendelkezésére. Hogy mi a legjobb a benne? Az, hogy több mint fél órán át relaxálhatunk kellemesen a fekvő infraszaunában, miközben a testünk zsírt és vizet veszít, valamint részesül minden pozitívumban, amit az infraszauna nyújtani képes.

 

Az infraszauna hatásai az alakformálásra és az egészségre

 

Az infraszauna számos előnnyel rendelkezik, amelyeket együttesen másféle módszertől nem is várhatnánk. Méregtelenít, oldja a stresszt, pozitív hatással bír a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, csillapítja a fájdalmat, erősíti az immunrendszert, valamint csökkenti a különböző bőrproblémák tüneteit is. 

 

Az egyik legnagyobb pozitívuma mégis az, hogy a 30 perces kezelés során akár 800 kalóriától is megszabadít! Mindemellett  képes megtisztítani a szervezetet azoktól a zsírban oldódó nehézfémektől és vegyszer maradványoktól is, amelyek eltüntetésére más eszköz nem képes, hiszen a testen belül hőmérsékletnövekedést generál, amelynek köszönhetően növeli a test izzadását is.

 

Infraszauna Gödöllő központjában, a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban

 

Ha kipróbálod, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy az infraszauna az egyik legjobb dolog, ami történhet veled! Támogatja az alakformálást, elősegíti az egészséges életmódot, ráadásul minden kezelés egy valódi feltöltődés is egyben!

 

Hangulatos környezettel, magas szakmai tudással, orvostechnikai eszközökkel, töretlen jókedvvel, valamint infraszaunával is várunk Gödöllő központjában a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban! Engedd el a hétköznapok fáradalmait, és hagyj magad mögött minden stresszt, amíg nálunk szépülsz, fogysz, és méregtelenítesz! Jelentkezz be hozzánk online az alábbi linken, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony, Infraszauna

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor