Fekvő infraszauna: méregtelenítő hatásának köszönhetően legjobb barátod lesz az alakformálásban!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Fekvő infraszauna - Támogatja az alakformálást

Fekvő infraszauna - Támogatja az alakformálást

Szaunázz másképp, mint eddig!


Képzelj el egy olyan szaunát, ahol a hőmérséklet lassan nő, ezért kényelmesen fekve több mint 30 percet is relaxálhatsz, miközben izzadsz, zsírt és vizet veszítesz. Az infraszaunánk az egyik legjobb dolog, ami történhet veled.

 

Infraszauna – Ahol fekve fogyhatsz


Az infraszaunának annyi előnye van, hogy nehéz lenne mindet felsorolni. Méregtelenít, oldja a stresszt, jó hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, fájdalmat csillapít, valamint alkalmas a bőrproblémák csökkentésére is. Használatának egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy fél óra alatt akár 800 kalóriától is megszabadít, és van egy nagyon különleges hatása: a belső láz.

 

 

 

 

 

 

Méregtelenítsd infraszauna segítségével!A belső láz


Az infraszauna infra(vörös) fénnyel melegíti a tested, mely nagyon különleges hullámhosszal rendelkezik. A szaunázás első pár percében előfordulhat, hogy még csak meg sem izzadsz, ám a szervezeted belül már dolgozik: a sejtjeid rezgésbe kezdenek, a mozgási energia hőenergiává változik, és azonnal megkezdődik a méregtelenítés, és a fogyás. Érezni fogod a  különös belső lázat is.

Gyere el hozzánk infraszaunázni, fogyj és méregteleníts velünk. Elérhetőségeinket az alábbi linken találod.


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony, Infraszauna

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor