LPG: tökéletes kezelés a narancsbőr eltüntetéséhez. Formáld alakod, és válaszd a kifogástalan, feszes bőrt!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

LPG - A cellulit legnagyobb ellensége

LPG - A cellulit legnagyobb ellensége

Az LPG zsírbontásra ösztönzi a kötőszövetek zsírtároló sejtjeit

 

Az LPG-ben az a legfantasztikusabb, hogy segítségével a bőr úgy megszépülhet, ahogy a szervezet arra önmagától nem lenne képes. A készülék hullám formájában szívja be, és engedi el a bőrt, a motorizált hengerek eltérő sebességgel, ellentétes irányban mozognak a bőr állapotának függvényében. A készüléknek köszönhetően a program teljes mértékben egyénre szabható, így a különböző kötőszöveti mélységekben is képes az dolgozni. 

 

Mi mindenre jó az LPG?

 

Az LPG nem csak a narancsbőr eltüntetésében hatékony, de alkalmas helyi zsírbontásra és alakformálásra, növeli a bőr feszességét és helyreállítja a bőrtónust. Pozitív hatásainak köszönhetően sportsérülések kezelésére is alkalmas, de az ödémát is csökkenti. Látványosan kisebbíti a test körméretét, ráadásul hatása már néhány kezelés után is észrevehető.

 

 

 

Gyere el hozzánk, hogy segíthessünk a narancsbőr leküzdésében és az alakformálásban az LPG erejével! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és légy elégedett a testeddel! Az árainkat az alábbi linken ismerheted meg.


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor