A narancsbőr eltüntetése lehetséges, akár rövid időn belül is! Ismerd meg a legjobb tippeket a narancsbőr eltüntetéséhez!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »
| Szerző: Fitnessandharmony.com

Mondj búcsút a narancsbőrnek!

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

Mi is a narancsbőr valójában?

 

A narancsbőr problémája a nők 95%-át érinti kortól és súlytól függetlenül. Kialakulásával a bőr egyenetlenné válik, mert a a kötőszövetekben zsír formájában kezd elraktározódni a szervezet által fel nem használt cukor. Ahogy a sejtek megpuffadnak, úgy egyre inkább a bőr felszín felé mozdulnak el.

 

Vagyis mi a legnagyobb probléma a narancsbőrrel amellett, hogy egyáltalán létezik? Az, hogy a bőrfelszín alatt helyezkedik el, így az eltüntetéséhez sem elég a diéta és az edzés.

 

Ezek a narancsbőr kialakulásának legfőbb okai

 

A narancsbőr kialakulásának elsődleges oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara. Ekkor túl sok folyadék jut ki a sejtekhez a hajszálereken keresztül. Mindemellett a kialakulásához természetesen nagy mértékben hozzájárul a helytelen táplálkozás, a mozgás és a sport hiánya, hormonális problémák, valamint a genetikai hajlam is. A túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás és a stressz csak tovább rontanak a helyzeten. 

 

 

A narancsbőr eltüntetése könnyedén sikerülhet, ha megtalálod a tökéletes megoldást

 

A megfelelő és elegendő folyadékbevitel, a dohányzásról való leszokás, a mérsékelt alkoholfogyasztás, és a mozgás bevezetése nyilvánvalóan sokat segíthetnek a narancsbőr eltüntetésében. Ezektől azonban gyors eredményt legkevésbé sem várhatunk, fel kell készülnünk arra, hogy a folyamat lassú lesz, és talán soha nem hozza majd azt a tökéletes és feszes bőrt, amit elvárnánk tőle.

 

Tedd le a voksod a bizonyított módszer, és az orvostechnikai eszközök mellett! Jelenleg nincs hatékonyabb módszer a narancsbőr eltüntetéséhez a Hypoxi trainer-nél. Különböző felmérésekből kiderült, hogy a gépben végzett mozgás háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél. Számos pozitív hatása ismert, alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, javul a nyirokkeringés és megindul a fogyás. Méregteleníti a szervezetet, növeli az állóképességet, és hatékonyan tünteti el a narancsbőrt!

 

A Hypoxi trainer a leghatékonyabb segítség a narancsbőr eltüntetéséhez

 

Az orvostechnikai gépben a vákuum feltöri a zsírsejteket, és oldja a bőr alatt található cellulitiszt. Hogyan? Az ionizáció segítségével a hatóanyagok bejutnak a sejtekbe, végül ott fejtik ki hatásukat a narancsbőr ellen. A stimulációnak köszönhetően az izmok összehúzódnak, keményen dolgoznak, így serkentve a vérkeringést, és a narancsbőrt okozó méreganyagok távozását a szervezetből.

 

Tapasztald meg saját bőrödön a változást, higyj a szemednek! Ismerd meg az orvostechnikai eszközt közelebbről az alábbi linken: hypoxi trainer. Foglalj hozzánk időpontot ITT!


Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor