Ultratone: Biostimulációs gépként kiválóan karcsúsít, leépíti a zsírt, salaktalanít, és kezeli a cellulitot is.

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Ultratone - A kiváló eredményekért

Ultratone - A kiváló eredményekért

Személyre szabott arc- és testkezelések

 

Az Ultratone biostimulációs gép Vendégeink tulajdonságait, valamint a kívánt végeredményt figyelembe véve képes kialakítani a tökéletes kezelést. Több, mint 150.000 különböző programjának, a 44 trofikus jelformának köszönhetően képes ötvözni a szükséges opciókat, így garantáltan megtaláljuk a tökéletes, személyre szabott kezelést. 

 

Az Ultratone minőségével garantálja a végeredményt

 

Az Ultratone hatékonyan segíti a karcsúsodást és az alakformálást, gondoskodik a zsírleépítésről és a méretcsökkentésről, salaktalanítja a testet. Tökéletesen kezeli a cellulitot, biztosítja a tónusfokozást, az izomfejlesztést, ugyanakkor kiválóan képes az arcfiatalításra és ránctalanításra is. Terápia és rehabilitáció kiegészítőjeként is alkalmazható, vagyis az Ultratone lehetőséget biztosít a teljes test kezelésére a fiatalítás és az alakformálás tekintetében is.

 

 

 

Az Ultratone kezelés folyamata

 

Az elektródák felhelyezését követően a megfelelő intenzitás kiválasztása után a kezelés elindul, eközben a kijelzőn végig láthatóak az éppen alkalmazott jelek. A kezelést követően a gép kalkulációba kezd, a következő kezelést a kapott eredményekhez viszonyítva végzi, így garantálja az elérni kívánt végeredményt. Rövid idő alatt is képes javítani az alakon, ráadásul kiváló megoldás azok számára is, akik sérülés, vagy valamilyen betegség miatt nem tudnak, vagy nem végezhetnek megterhelő edzéseket.

 

Gyere el hozzánk, és próbáld ki saját bőrödön az Ultratone hatását! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és légy elégedett a testeddel! Az árainkat az alábbi linken ismerheted meg.

 


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor