Vendégeink visszajelzései, a rólunk alkotott vélemények nem csupán fontosak számunkra, de sokat el is mondanak rólunk. Az alakformálás és fogyás mellett a lélek épülésében is segítünk!

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Ismerd meg Vendégeink véleményét!

Ismerd meg Vendégeink véleményét!

“Nagyon színvonalas,hangulatos,családias légkör uralkodik a szalonban!Köszönhető ez Szilvi profizmusának,maximalizmusának és emberségének! Sugárzik belőle a szeretet,a tisztelet és a segíteni akarás! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

 

Tarpai-Mayer Zsuzsanna

 

“Legjobb nap utáni levezetés  :) Mind testileg mind lelkileg! A legjobb hely a városban. ;) Millió köszönet az eddigiekért, de még nincs vége, jövőhéten érkezem újból  :)”

 

Ács Bernadett

 

“Nagyon szeretek ide járni. Nemcsak az eredmények miatt....ami nagyon fontos...de az ott töltött idő kellemes, barátságos...sok fiatal jár mégsem érzem magam korosnak köztük. A rendszeres mozgás a súlyvesztés rendben tartja az ingadozó vérnyomásomat....már majdnem gyógyszerszedésre került sor. Jó a közérzetem a hangolatom. Jól érzem magam a börömben. Mindenkinek ajánlom.... egyszer prôbálja meg...úgy is ott ragad. Köszönöm Szilvi!”

 

Lengyelné Jankovics Mária

“Egyszerűen csodát tesz az emberrel Szilvi a csodagépeivel.  :) Magamtól nem ment volna ennyit fogyni és ilyen rövid idő alatt. Törődik az ember lelkével is, ami ilyenkor fontos. Öröm hozzá járni!!!”

 

Fehér-Szekeres Nikolett

 

“Én augusztusban kezdem el a Fitness&Harmony-ba járni. Sajnos munkahelyet kellett váltanom 32 év után, ami azzal járt, hogy még kevesebb időm maradt magamra mint eddig. Fontosnak tartom a mozgást és egy pici időd, amit magamra szánhatok, ebben a rohanó világban. Ezért elkezdtem keresgélni, milyen lehetőségek nyílnak meg számomra, ami beleférhet a hétköznapjaimba és amellett, hogy eredményes, nem terheli meg a szervezetem. Így találtam rá a Fitness&Harmony oldalára. Utána olvastam az itt használ berendezések hatására a vendégek elért eredményeire. Nagyon biztatónak találtam magamra nézve. Ennek hatására vettem fe a kapcsolatot Léman Szilviával. Nem bántam meg. Szilvia egy nagyon közvetlen, őszinte, kedves ember, aki nem fél megmondani a frankót, ha valamit nem jól csinálunk. Teljes mértékben értünk van, hogy nekünk változni vágyó embereknek sikerei legyenek. Kedvezményekkel, nyeremény játékokkal is szinesíti a hónapokat. Én már kétszer is nyertem plussz alkalmakat a felhívásainak köszönhetően. A hely is nagyon szuper. Nem csak a testünkre van jó hatással, hanem a lelkünkre is. Felemelő érzés, hogy olyan közösség tagja lehetek, ahova ennyi kedves ember jár és amellett, hogy izzadunk, megoszthatjuk egymással hétköznapi nehézségeinket, örömeinket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy jöjjön el és győződjön meg a saját szemével az általam leírtakról. Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett a véleményem. De hát a jóról nehéz pár mondatban írni. Köszönöm Léman Szilvia, hogy létrehoztad ezt a szuper helyet.”

 

Nyikos Endréné


címkék: Fitness & Harmony, Szalon

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor